اپل معمولا در مراسم معارفه از آیفون ها، ظرفیت و طول عمر باتری آن ها را اعلام نمی کند. امسال هم همین موضوع را شاهد بودیم. اعلام نشدن ظرفیت باتری هم باعث شده از عملکرد این گوشی ها در نگه داری شارژ بی خبر باشیم. در وب سایت اپل هم خبری از بهبود عملکرد باتری نشد و این طور که به نظر می رسد، دلیل اشاره نشدن به این موضوع، نداشتن پیشرفت آیفون ها در این بخش است.
گویا طول عمر باتری آیفون ۱۲ و برادران بزرگترش، مشابه سری قبل است. البته به جز آیفون ۱۲ مینی که عضو جدید خانواده به حساب می آید و نمی توان آن را جانشین محصولی از گذشته دانست. سال گذشته آیفون ۱۱ پرو مکس نه تنها در بین باقی آیفون ها بلکه بین بسیاری از پرچم دارهای دیگر، از لحاظ نگه داری شارژ بهترین بود. یکی از دلایل مهم این موضوع، استفاده از چیپ کم مصرف A13 بود. دلیل دیگر را می توان به باتری ۳۹۶۹ میلی آمپر ساعتی آن نسبت داد که با توجه به اندازه ی نمایشگر و رفرش ریت ۶۰ هرتزی، توانست عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد.
اکنون اما گوشی های سری آیفون ۱۲ از پردازنده ی بسیار کم مصرف A14 بهره می برند که ۵ نانومتری بوده و ۱۱٫۸ میلیارد ترانزیستور در آن به کار رفته است. در نتیجه از لحاظ مصرف انرژی با یکی از بهینه ترین پردازنده ها روبه رو هستیم. نمایشگر هم همچنان ۶۰ هرتزی باقی ماند تا همه چیز برای افزایش طول عمر باتری مهیا شود. اما عملکرد باتری این گوشی ها پیشرفتی را به نسبت قبل نشان نمی دهد. دلیل اصلی هم می تواند به کاهش ظرفیت آن ها و اضافه شدن قابلیتی نظیر ۵G برگردد.
با این حال این شرایط برای اپل و طرفداران این شرکت چیز بدی به حساب نمی آید. شاید منتظر بودیم عملکرد آیفون های جدید از سری قبل بهتر باشد. اما اگر از زاویه ای دیگر به این موضوع نگاه کنیم می بینیم این اتفاق رخ داده. اینکه گوشی با نمایشگری بزرگتر و باکیفیت تر و بسیاری از قابلیت های نرم افزاری و سخت افزاری جدیدتر، عملکرد مشابهی با سری قبل داشته باشد، خبر بدی نیست.
می توانید مقایسه ی اولیه بین طول عمر باتری نماینده های جدید را با گوشی های سری آیفون ۱۱ و X در زیر مشاهده کنید.
نکته ی جالب در این رابطه، عملکرد بهتر آیفون ۱۲ مینی به نسبت آیفون SE است. طبق ادعای اپل، در پخش موسیقی، آیفون ۱۲ مینی حدود ۵۰ ساعت دوام خواهد داشت که این میزان برای آیفون SE 2020 به ۴۰ ساعت می رسد که حدودا ۲۰ درصد کاهش را نشان می دهد. اختلاف در پخش ویدیو هم حدود ۱۵ درصد است. در حالی که آیفون SE نمایشگر کوچکتری هم دارد.
نکته ی مهمی هم که باید به خاطر بسپاریم، بهره مند نبودن محصولات جدید از شارژر درون جعبه است. اپل این تصمیم را در راستای کاهش تأثیر مخرب زیست محیطی گرفته و معتقد است به اندازه ی کافی شارژر در حال استفاده وجود دارد که کاربران بتوانند از آن برای شارژ گوشی خود استفاده کنند.
درون جعبه فقط یک کابل لایتنینگ به USB-C وجود دارد که از فناوری شارژ سریع هم پشتیبانی می کند. بنابراین یا باید شارژر مگ سیف را به قیمت ۳۹ دلار خریداری کنید، یا از شارژرهای موجود برای رفع نیاز خود استفاده کنید. اگر هم شارژر اپل را در اختیار ندارید، توصیه می شود حتما قبل از خرید گوشی، شارژری سازگار به آن تهیه کنید تا با مشکل مواجه نشوید.
متأسفانه از آنجایی که آیفون ۱۲ به تازگی رونمایی شده، فرصتی برای تست کامل باتری آن فراهم نشده است. در صورت انجام این تست، این مطلب به روزرسانی خواهد شد.
رونمایی OmniVision از سنسور ۴۸ مگاپیکسلی برای موبایلهای پرچمدار
تازهترین قیمت موبایل در بازار + جدول
تازهترین قیمت موبایل در بازار + جدول
شنود و جاسوسی از لپتاپهای اپل غیرممکن شد
چگونگی شروع تلفن کردن در بازاریابی تلفنی
آیفون ,۱۲ ,باتری ,هم ,ها ,عملکرد ,آیفون ۱۲ ,عمر باتری ,طول عمر ,به نسبت ,گوشی های
درباره این سایت